Hogy ez Önnek pontosan mit is jelent?

Amikor a telepített vagyonvédelmi rendszer, riasztást jelez a 24 órás diszpécser szolgálatunk ügyeleti rendszerén, ügyeleteseink megteszik a szükséges intézkedéseket: értesítik a szerződésben meghatározott személyeket a jelzésről. Amennyiben szeretné, hogy a diszpécserszolgálat ügyeletese ,  azonnal járőrt küldjön a helyszínre.  Kényszer alatti nyitásjelzés esetén rendelkezünk csendes riasztással is, amikor az objektumnál hangjelzés nem történik, csak az ügyeletre érkezik be a megfelelő jelzés és eszerint tesszük meg a szükséges intézkedést,(indítjuk a járőrt, és értesítjük a rendőrséget).
A szerződés szólhat tűzjelzésfigyelésre is, melynek beérkezését követően diszpécserünk automatikusan hívja a Tűzoltóságot.


Néhány ok  amiért érdemes a Szabó Biztonság Szolgálat vagyonvédelmét választania:

- Esti órákban és hétvégén is elérhető ügyfélszolgálatunk 24 órás szerviz ügyelettel
- Ingyenes, testre szabott helyszíni felmérés akár hétvégén is.
- Országos lefedettségű távfelügyeleti szolgáltatás.
- Kedvező és vállalható fizetési konstrukciók.
- Távfelügyeleti szolgáltatásunk a kötelezően előírt szakmai felelősségbiztosítást foglalja magába arra az esetre, ha nem tudjuk betartani a szerződésben vállalt kiérkezési határidőt, vagy nem működik - rendeltetésszerű használat mellett - az általunk kiépített riasztórendszer és a betörésből anyagi kár éri.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a 06209287541 telefonszámon vagy bármely elérhetőségünkön.